Zelené gnocchi

INGREDIENCE:

  • 1 balení bramborových gnocchi, nebo domácí
  • 3 stroužky česneku, nahrubo pokrájené
  • 2 hrsti baby špenátu, natrhaného
  • 1 hrst bazalky, natrhané
  • 1/2 hrsti hladkolisté petrželky, nasekané
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 jarní cibulka, nadrobno nakrájená
  • 1/4 zelené cukety, nakrájené na drobné kostičky
  • 3/4 šálku rostlinné smetany
  • sůl a čerstvě mletý pepř

NA OZDOBU:

  • jarní cibulka
  • petrželka
  • bazalka

Gnocchi si uvaříme dle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě.

V mixéru nebo food processoru si rozmixujeme na pesto česnek, špenát, bazalku, petrželku a 1 lžíci oleje. Dáme stranou.

Ve velké pánvi si na oleji smažíme jarní cibulku doměkka, trvá to zhruba 2 minuty. Přilijeme smetanu, pesto, dle chuti osolíme a opepříme a dobře promícháme.

Do pánve s omáčkou přidáme uvařené gnocchi a promícháme.

Rozdělíme do talířů a ozdobíme bylinkami a jarní cibulkou.

© 2017 Recepty od Káti s láskou. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.