Těstoviny s rajčatovou omáčkou, houbami a olivami

INGREDIENCE:


  • 1/2 balení oblíbených těstovin

OMÁČKA:


  • 4 krémové žampiony, nakrájené na plátky
  • 1 steakové rajče, nahrubo nakrájené + jedno "normální"
  • hrst oliv, nakrájených na plátky
  • 2 stroužky česneku, najemno nakrájené
  • 2 lžíce oleje
  • hrst bazalkových lístků
  • 2 lžíce kudrnky, nahrubo nakrájené
  • lahůdkové droždí
  • sůl a pepř

NA OZDOBU:


  • bazalkové listy
  • 1/3 kostky bazalkového tofu
  • lahůdkové droždí

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu.

Na oleji v pánvi si osmažím žampiony a olivy doměkka, trvá to asi 4 minuty.

Přidáme česnek a necháme asi minutu rozvonět. Přidáme rajčata a dusíme doměkka asi 10 minut.

Přidáme bylinky, sůl, pepř, lahůdkové droždí a dobře promícháme.

Uvařené těstoviny slijeme a dobře promícháme s omáčkou.

Na talířích zdobíme bazalkou, rozdrobeným bazalkovým tofu a lahůdkovým droždím.

© 2017 Recepty od Káti s láskou. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky