Spaghetti al pomodoro

Na léto úplně ideální, lehkej recept. Navíc rajčata z obchodů se dají konečně jíst, a to je zrovna u tohohle receptu nejdůležitější. Zralá rajčata.

INGREDIENCE

  • bezvaječné špagety
  • asi 4 nebo 5 velkých zralých rajčat
  • dva stroužky česneku, oloupané
  • polévková naběračka zeleninového vývaru
  • lístky čerstvé bazalky
  • rostlinný parmazán, violife Prosociano
  • sůl a pepř

K PODÁVÁNÍ:

  • bazalkové listy
  • rostlinný parmazán, violife Prosociano
  • čerstvě mletý pepř

POSTUP

Špagety uvaříme podle návodu na obalu.
Rajčata křížem nařízneme a necháme je spařit ve vroucí vodě. Až se začne slupka odlupovat, oloupeme je, pokrájíme a podusíme na oleji spolu s česnekem a bazalkou. Podlijeme trochou vývaru. Když jsou rajčata měkká, přidáme strouhaný rostlinný parmazán, sůl a čerstvě mletý pepř. Vmícháme scezené těstoviny a na talíři zdobíme dalším pepřem, parmazánem a bazalkou.  

Přečtěte si jako první, co je nového

© 2017 Recepty od Káti s láskou. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.