Krém z dýně hokkaido


INGREDIENCE:


  • 600 g dýně Hokkaido, vydlabané a nakrájené na kostky
  • 1 cibule, nakrájená na kostičky
  • 1 lžíce červené kari pasty
  • 160 ml kokosového mléka
  • 1 lžíce oleje
  • sůl

POSTUP:

V hrnci si rozehřejeme olej a smažíme na něm cibuli spolu s kari pastou do změknutí, cca 5 minut. Přidáme dýni, cca 1 litr vody, osolíme a vaříme doměkka pod pokličkou. Trvá to asi 15-20 minut. 

Přidáme kokosové mléko, rozmixujeme dohladka a dle chuti případně ještě přisolíme.

© 2017 Recepty od Káti s láskou. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.