Avokádový hummus


INGREDIENCE:


  • 300 g cizrny z plechovky
  • 1 zralé avokádo, nakrájené na kostky
  • 2 stroužky česneku, pokrájené
  • 1 lžíce tahini pasty
  • cca 10 lžic nálevu z cizrny
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • sůl
  • bílý pepř

NA OZDOBU:


  • hladkolistá petržel
  • chilli vločky
  • extra panenský olivový olej

POSTUP:


Všechny ingredience společně rozmixujeme ve food processoru. Sůl a pepř přidáme nakonec, dle chuti.

Můžeme ozdobit olivovým olejem, chilli vločkami a petrželkou

© 2017 Recepty od Káti s láskou. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.